De keuken

THIJS LANKERS

Geboortedatum: 02-06-1993
Woonplaats: Den Haag
Hobby’s: Voetballen, op stap met vrienden, muziek en architectuuruitjes
Beroep: Student Bouwkunde, TU Delft / assistent architect
Mijn eerste kamp was in Eersel, 2003. Het allerleukste aan kamp vind ik dat er zo’n hechte groep ontstaat! Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt, bij GHZV maak je vrienden die je misschien anders nooit zou maken! Ook ik heb m’n beste vrienden op GHZV ontmoet. Samen stoer doen tijdens de spooktocht, daar hebben we het nog steeds over!

TOM VAN EERDEN

Geboortedatum: 20-06-1993
Woonplaats: Amsterdam
Hobby’s: Voetbal, skiën, wielrennen, feesten met vrienden en de wereld ontdekken
Beroep: Consultant
Sinds mijn eerste kamp als kind in Eersel (2003) ben ik bijna elk jaar mee geweest als junior/senior. Mijn eerste kamp als leiding was in 2020. Eigenlijk ben ik helemaal niet van het koken, maar op kamp is het 1 groot feest met gezellige mensen om je heen. Daardoor is het niet alleen in de keuken altijd een feestje, maar de hele kampweek! De geen dropping vind ik de leukste activiteit. Op avontuur met je vrienden in het donkere bos en altijd lekkere soep als je terugkomt!

FLORIS REINKING

Geboortedatum: 27-12-2000
Woonplaats: Voorburg
Hobby´s: Koken, uit eten en genieten op een terrasje in de zon
Studie: Facility Management
Hoi, ik ben Floris en mijn eerste GHZV-kamp was als junior in Oosterhout in 2009. Vanaf dat moment wist ik al meteen dat ik elk jaar mee wilde gaan door alle gezelligheid. Ik heb in al die jaren veel nieuwe vrienden gemaakt. Nu mag ik als keukenleiding in 2022 mee. Hier heb ik onwijs veel zin in. De leukste onderdelen van het GHZV zijn voor mij de sportdag, de spooktocht en het zingen van liedjes na het eten.

VINCENT NIEUWENHUIS

Geboortedatum: 16-08-1993
Woonplaats: Eindhoven
Hobby’s: Fanatieke skiër, motorrijder, (wereld)reiziger, gevorderd feestbeest, muziekliefhebber en mensenmens
Beroep: Traineeship bij Stedin
Komend jaar zal mijn eerste, en dus mijn instap jaar zijn in het GHZV. Na keer op keer alle te gekke en mooie verhalen gehoord te hebben van vrienden die hier al velen jaren meedraaien, zal ik dit jaar het keukenteam komen versterken. Naast dat ik graag sta te kokkerellen heb ik vroeger zelf mogen genieten van meerdere scouting en zeilkampen. De sfeer was hier altijd top, en ik kijk daarom maar al te graag uit naar dit festijn!

NIENKE VERSTEEG

Geboortedatum: 16-09-2001
Woonplaats: Den Haag
Hobby’s: Skiën, reizen, wielrennen, roeien en speciaalbiertjes uitproberen
Beroep: GGZ-agoog
Mijn allereerste kamp was in 2009 en daarna ben ik ieder jaar totdat ik niet meer mee mocht meegegaan. De afgelopen jaren vond ik het erg moeilijk om te bedenken wat ik nou in de vijfde week van de zomervakantie moest doen. Ik ben blij dat ik daarom vanaf 2023 weer mee mag met het GHZV, dit keer niet als kind, maar als keukenleiding! Het leukste aan het GHZV vind ik de gezelligheid, de hechte vriendschappen, de leuke spellen en a24