De keuken

THIJS LANKERS

Geboortedatum: 02-06-1993
Woonplaats: Den Haag
Hobby’s: Voetballen, op stap met vrienden, muziek en architectuuruitjes
Beroep: Student Bouwkunde, TU Delft / assistent architect
Mijn eerste kamp was in Eersel, 2003. Het allerleukste aan kamp vind ik dat er zo’n hechte groep ontstaat! Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt, bij GHZV maak je vrienden die je misschien anders nooit zou maken! Ook ik heb m’n beste vrienden op GHZV ontmoet. Samen stoer doen tijdens de spooktocht, daar hebben we het nog steeds over!

Suzanne Prins- Koehler

Geboortedatum: 02-01-1986
Woonplaats: Voorburg
Hobby’s: Naar muziek kijken, scouting, lezen, films, lekker eten.
Beroep: Junior trainer bij Tao of care
Mijn eerste kamp was in Eersel in 2008. Ik ga mee, omdat het GHZV kamp een te gekke kampweek is, waarin we er met een geweldige groep vrijwilligers en kinderen een feestje van maken! Het allerleukste op kamp vind ik pannenkoeken bakken op pannenkoekendag, het zingen (”het is mijn hartje”), in het zonnetje paprika’s snijden, meehelpen met senioren/junioren met activiteiten. De tofste activiteit vind ik de spooktocht, omdat het ‘als spook zitten in het bos’ ook erg spannend is.

VINCENT NIEUWENHUIS

Geboortedatum: 16-08-1993
Woonplaats: Eindhoven
Hobby’s: Fanatieke skiër, motorrijder, (wereld)reiziger, gevorderd feestbeest, muziekliefhebber en mensenmens
Beroep: Student Sustainable Innovation
Komend jaar zal mijn eerste, en dus mijn instap jaar zijn in het GHZV. Na keer op keer alle te gekke en mooie verhalen gehoord te hebben van vrienden die hier al velen jaren meedraaien, zal ik dit jaar het keukenteam komen versterken. Naast dat ik graag sta te kokkerellen heb ik vroeger zelf mogen genieten van meerdere scouting en zeilkampen. De sfeer was hier altijd top, en ik kijk daarom maar al te graag uit naar dit festijn!