De junioren

ESTHER BOOGERT

Geboortedatum: 03-04-1996
Woonplaats: Voorburg
Hobby’s: Korfballen, vakantie en uitgaan met vrienden/vriendinnen
Beroep: Studente Psychologie- Master Forensische Criminologie
Mijn eerste kamp was in 2008 in Eersel. Ik ga mee, omdat GHZV het aller gezelligste kamp is, waar je altijd veel vriendschappen aan overhoudt! Als kind keek ik ook altijd al het hele jaar uit naar de kampweek. Het aller leukste op kamp vind ik het gezellig met z’n allen zingen na het eten en de spannende avonden in het bos. Ook de sportdag vind ik altijd heel erg leuk!

MAARTEN HOEK

Geboortedatum: 04-01-1983
Woonplaats: Den Haag
Hobby’s: Sporten, films, gezellig eten & drinken met vrienden
Beroep: Business Analist
Mijn eerste kamp was in 2002 in Loon op Zand. Ik ga mee, omdat kamp superleuk is en het een week lang altijd onwijs gezellig is. Jij gaat toch ook mee??
Het allerleukste op kamp vind ik de spannende avonden in het bos. Levend stratego is m’n favoriete spel. De grappigste rol die ik heb gespeeld is de Russische tovenaar Vladimir Knovpov.

RUUD PRINS

Geboortedatum: 13-01-1985
Woonplaats: Voorburg
Hobby’s: Drummen, scouting
Beroep: Meubelmaker bij een klein interieurbouwbedrijf in Den Haag
Mijn eerste kamp was in 2007, Loon op Zand. Ik ga mee, omdat het super gezellig is. Dat wil je niet missen. Ik kijk er het hele jaar naar uit! Het allerleukste op kamp vind ik met z’n allen avondeten en zingen. Het meest toffe spel vind ik: Levend kwartetten. De leukste rol die ik heb gespeeld is: Steven Spiegelberg, de wereldberoemde filmregisseur.

Lieke Hamelink

Geboortedatum: 25-01-1998
Woonplaats: Leidschenveen
Hobby’s: Sporten, vakantie en muziek.
Beroep: Verpleegkundige

Ik ging voor het eerst mee op kamp toen ik 7 jaar oud was (2005 in Oosterhout) en heb daarna nooit meer een jaar gemist. In totaal ben ik 11 jaar mee geweest en ik weet nog dat ik het altijd de leukste week van de zomervakantie vond. Ik was daarom ook super blij toen ik werd gevraagd om als juniorenleiding mee te gaan. Wat ik mij nog het beste herinner van GHZV waren de spannende spellen in het bos als het nacht was. Vooral het napraten als we weer veilig in het kamphuis waren vond ik heel gezellig. Ook het zingen/schreeuwen van het Zaltbommel en bananenlied na het eten blijft leuk.

THIJMEN DE RUITER

Geboortedatum: 27-04-1993
Woonplaats: Den Haag
Hobby’s: Voetballen, gamen, netflixen en GHZV
Beroep: Student PABO
Mijn allereerste kamp was in 2000. Ik vond het GHZV toen zo leuk dat ik vervolgens nog 9 jaar ben mee geweest als kind. Langer kan je als deelnemer van het GHZV ook niet mee. Gelukkig werd ik in 2013 weer meegevraagd als leiding bij de senioren! Ik ga mee, omdat het altijd één groot feest is en we met z’n allen de leukste dingen meemaken! Het allerleukste aan kamp vind ik de spooktocht en verplicht overlopen.

FONGER WIERSMA

Geboortedatum: 11-03-1983
Woonplaats: Rijswijk
Hobby’s: Sporten, BBQ en GHZV!
Beroep: Applicatie Specialist

Al sinds 2007 is GHZV een onderdeel van mijn leven. Een week kamp zorgt ervoor dat de kinderen meegenomen worden in spannende verhalen en spellen. Wie zal de oude koning gaan opvolgen, toch niet de slechterik? Gedurende de week geeft het verhaal verrassende wendingen en doet ons elke keer weer verbazen. Ik speel zelf graag bosspelen in het donker waarbij het altijd iets spannender is. De leukste rol die ik heb gespeeld is: Robbert ten Brand, internationaal Kung-Fu specialist.

De senioren

REINOUT SALVERDA

Geboortedatum: 17-05-1993
Woonplaats: Den Haag
Hobby’s: Voetbal, muziek, toneel spelen
Beroep: Juridisch medewerker

Mijn eerste kamp als kind was Loon op zand in 2002. Ik ben 8 jaar lang mee geweest. Kamp 2015 te Drouwen ga ik voor het eerst mee als leiding.
Het leukste aan kamp vind ik de toneelavond. Daar komen altijd de meest hilarische toneelstukjes uit voort.
Het spookverhaal was altijd erg spannend! Ruud (van de keuken) kon dat erg goed vertellen.

KARIN FAHNER

Geboortedatum: 08-03-1986
Woonplaats: Den Haag
Hobby’s: Film kijken, hardlopen, koken, kamp
Beroep: Beleidsmedewerker bij de gemeente
Mijn eerste kamp was in 2006 in Eersel. Ik ga mee, omdat kamp de allerleukste week van het hele jaar is! Het allerleukste op kamp vind ik binnen/buiten/binnen. Het meest toffe spel vind ik Levend kolonisten van Mária en Karin.

PETRA VAN HERK

Geboortedatum: 12-10-1991
Woonplaats: Krimpen aan den IJssel
Hobby’s: Reizen, Drankjes & Dansjes, Turnen
Beroep: Docent L.O.
Mijn eerste kamp als kind was in 2004 en mijn eerste kamp als leiding was in 2013! Ik ga mee omdat het altijd met elkaar een hele toffe week is. Je kunt mij altijd wakker maken voor een potje levend stratego. Want je hoeft het toch niet altijd eerlijk te spelen.

JEROEN POSTHUMUS

Geboortedatum: 26-11-1974
Woonplaats: Voorburg
Hobby’s: Naar de bioscoop gaan, hutten bouwen.
Beroep: Ondernemer

Mijn eerste kamp als leiding bij de senioren was in 2012 in Eersel. Ik ga mee omdat een week kamp mij energie geeft voor de rest van het jaar! Het allerleukste op kamp vind ik zingen en corvee. Het meest toffe spel vind ik levend stratego en nachtvoetbal!

MARJELLE REIMERS

Geboortedatum: 13-10-1968
Woonplaats: Leidschendam
Hobby’s: Toneel spelen, lezen, stedenreisjes maken, kamp
Beroep: Juridisch medewerker
Mijn eerste kamp was in Lemele in 1982 (als kind) en in Boxtel in 1990 (als leiding) Ik ga mee, omdat er allemaal van die leuke, gezellige mensen (leiding en kinderen) meegaan. Het allerleukste op kamp vind ik………te veel om op te noemen. Het meeste toffe spel vind ik het kastelenspel en het chaosspel. De leukste rol die ik gespeeld heb is als fee in het bos toen ik juniorenleiding was.

BART REINKING

Geboortedatum: 27-11-1989
Woonplaats: Voorburg
Hobby’s: Sport/uitgaan/vakantie
Beroep: Pedagogisch medewerker
Mijn eerste kamp was in 1999 als kind, 2011 als leiding. Sinds 2016 ben ik hoofdleider bij de senioren. Ik ga mee als leiding omdat ik niet meer mee mag als kind, maar er nog veel te veel kamp in mij zit. Het allerleukste op kamp vind ik de spellen ’s avonds in het bos en de spooktocht maar ook naar smokkelspellen en het sporten kijk ik altijd uit.

De keuken

THIJS LANKERS

Geboortedatum: 02-06-1993
Woonplaats: Den Haag
Hobby’s: Voetballen, op stap met vrienden, muziek en architectuuruitjes
Beroep: Student Bouwkunde, TU Delft / assistent architect
Mijn eerste kamp was in Eersel, 2003. Het allerleukste aan kamp vind ik dat er zo’n hechte groep ontstaat! Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt, bij GHZV maak je vrienden die je misschien anders nooit zou maken! Ook ik heb m’n beste vrienden op GHZV ontmoet. Samen stoer doen tijdens de spooktocht, daar hebben we het nog steeds over!

Suzanne Prins- Koehler

Geboortedatum: 02-01-1986
Woonplaats: Voorburg
Hobby’s: Naar muziek kijken, scouting, lezen, films, lekker eten.
Beroep: Junior trainer bij Tao of care
Mijn eerste kamp was in Eersel in 2008. Ik ga mee, omdat het GHZV kamp een te gekke kampweek is, waarin we er met een geweldige groep vrijwilligers en kinderen een feestje van maken! Het allerleukste op kamp vind ik pannenkoeken bakken op pannenkoekendag, het zingen (”het is mijn hartje”), in het zonnetje paprika’s snijden, meehelpen met senioren/junioren met activiteiten. De tofste activiteit vind ik de spooktocht, omdat het ‘als spook zitten in het bos’ ook erg spannend is.

VINCENT NIEUWENHUIS

Geboortedatum: 16-08-1993
Woonplaats: Eindhoven
Hobby’s: Fanatieke skiër, motorrijder, (wereld)reiziger, gevorderd feestbeest, muziekliefhebber en mensenmens
Beroep: Student Sustainable Innovation
Komend jaar zal mijn eerste, en dus mijn instap jaar zijn in het GHZV. Na keer op keer alle te gekke en mooie verhalen gehoord te hebben van vrienden die hier al velen jaren meedraaien, zal ik dit jaar het keukenteam komen versterken. Naast dat ik graag sta te kokkerellen heb ik vroeger zelf mogen genieten van meerdere scouting en zeilkampen. De sfeer was hier altijd top, en ik kijk daarom maar al te graag uit naar dit festijn!