De junioren

ESTHER BOOGERT

Geboortedatum: 03-04-1996
Woonplaats: Voorburg
Hobby’s: Korfballen, vakantie en uitgaan met vrienden/vriendinnen
Beroep: Sociotherapeut in de TBS
Mijn eerste kamp was in 2008 in Eersel. Ik ga mee, omdat GHZV het aller gezelligste kamp is, waar je altijd veel vriendschappen aan overhoudt! Als kind keek ik ook altijd al het hele jaar uit naar de kampweek. Het aller leukste op kamp vind ik het gezellig met z’n allen zingen na het eten en de spannende avonden in het bos. Ook de sportdag vind ik altijd heel erg leuk!

MAARTEN HOEK

Geboortedatum: 04-01-1983
Woonplaats: Den Haag
Hobby’s: Sporten, films, gezellig eten & drinken met vrienden
Beroep: Business Analist
Mijn eerste kamp was in 2002 in Loon op Zand. Ik ga mee, omdat kamp superleuk is en het een week lang altijd onwijs gezellig is. Jij gaat toch ook mee??
Het allerleukste op kamp vind ik de spannende avonden in het bos. Levend stratego is m’n favoriete spel. De grappigste rol die ik heb gespeeld is de Russische tovenaar Vladimir Knovpov.

LIEKE HAMELINK

Geboortedatum: 25-01-1998
Woonplaats: Leidschenveen
Hobby’s: Sporten, vakantie en muziek.
Beroep: Verpleegkundige
Ik ging voor het eerst mee op kamp toen ik 7 jaar oud was (2005 in Oosterhout) en heb daarna nooit meer een jaar gemist. In totaal ben ik 11 jaar mee geweest en ik weet nog dat ik het altijd de leukste week van de zomervakantie vond. Ik was daarom ook super blij toen ik werd gevraagd om als juniorenleiding mee te gaan. Wat ik mij nog het beste herinner van GHZV waren de spannende spellen in het bos als het nacht was. Vooral het napraten als we weer veilig in het kamphuis waren vond ik heel gezellig. Ook het zingen/schreeuwen van het Zaltbommel en bananenlied na het eten blijft leuk.

THIJMEN DE RUITER

Geboortedatum: 27-04-1993
Woonplaats: Den Haag
Hobby’s: Voetballen, gamen, netflixen en GHZV
Beroep: Student PABO

Mijn allereerste kamp was in 2000. Ik vond het GHZV toen zo leuk dat ik vervolgens nog 9 jaar ben mee geweest als kind. Langer kan je als deelnemer van het GHZV ook niet mee. Gelukkig werd ik in 2013 weer meegevraagd als leiding bij de senioren! Ik ga mee, omdat het altijd één groot feest is en we met z’n allen de leukste dingen meemaken! Het allerleukste aan kamp vind ik de spooktocht en verplicht overlopen.

PAULIEN ELFRING

Geboortedatum: –
|Woonplaats: –
Hobby’s: skiën, tennis, yoga, koffie drinken & eten met vrienden
Beroep –
Het GHZV betekent voor mij plezier, gezelligheid en avontuur. Als kind ben ik daarom ook jaren meegegaan met kamp. Ik heb er hele leuke en mooie vriendschappen gesloten. In de zomer vakantie keek ik altijd onwijs uit naar kamp. Lekker een week vol met spelletjes, zingen, en natuurlijk de spooktocht. Pannenkoekenavond vind ik top, lekker zo veel mogelijk pannenkoeken eten (met stroop EN suiker).

EVA LANKERS

Woonplaats: Den Haag
Hobby’s: Koken, reizen, met vrienden afspreken
Beroep: Gezinscoach
Zelf ben ik in Voorburg opgegroeid. Zo ben ik toen ik jong was ook in aanraking gekomen met het GHZV-kamp. Vanaf mijn achtste ben ik mee geweest, negen jaar achter elkaar. Kamp was iets waar ik het hele jaar naar uit kon kijken. Nu ik mee ga als leiding, kan ik hier weer hetzelfde enthousiasme voor voelen als vroeger. Vroeger genoot ik het meest van het zingen na het avondeten. Iedereen doet dan uit volle borst mee. Ook dit jaar als leiding zal ik dat blijven volhouden. Daarnaast vond ik de spooktochten onwijs gaaf, maar toch ook wel erg spannend…

FONGER WIERSMA

Geboortedatum: 11-03-1983
Woonplaats: Rijswijk
Hobby’s: Sporten, BBQ en GHZV!
Beroep: Applicatie Specialist

Al sinds 2007 is GHZV een onderdeel van mijn leven. Een week kamp zorgt ervoor dat de kinderen meegenomen worden in spannende verhalen en spellen. Wie zal de oude koning gaan opvolgen, toch niet de slechterik? Gedurende de week geeft het verhaal verrassende wendingen en doet ons elke keer weer verbazen. Ik speel zelf graag bosspelen in het donker waarbij het altijd iets spannender is. De leukste rol die ik heb gespeeld is: Robbert ten Brand, internationaal Kung-Fu specialist.

REINOUT SALVERDA

Geboortedatum: 17-05-1993
Woonplaats: Den Haag
Hobby’s: Voetbal, muziek, toneel spelen
Beroep: Juridisch medewerker

Mijn eerste kamp als kind was Loon op zand in 2002. Ik ben 8 jaar lang mee geweest. Kamp 2015 te Drouwen ga ik voor het eerst mee als leiding.
Het leukste aan kamp vind ik de toneelavond. Daar komen altijd de meest hilarische toneelstukjes uit voort.
Het spookverhaal was altijd erg spannend! Ruud (van de keuken) kon dat erg goed vertellen.

De senioren

KARIN FAHNER

Geboortedatum: 08-03-1986
Woonplaats: Den Haag
Hobby’s: Film kijken, hardlopen, koken, kamp
Beroep: Beleidsmedewerker bij de gemeente
Mijn eerste kamp was in 2006 in Eersel. Ik ga mee, omdat kamp de allerleukste week van het hele jaar is! Het allerleukste op kamp vind ik binnen/buiten/binnen. Het meest toffe spel vind ik Levend kolonisten van Mária en Karin.

PETRA VAN HERK

Geboortedatum: 12-10-1991
Woonplaats: Krimpen aan den IJssel
Hobby’s: Reizen, Drankjes & Dansjes, Turnen
Beroep: Docent L.O.
Mijn eerste kamp als kind was in 2004 en mijn eerste kamp als leiding was in 2013! Ik ga mee omdat het altijd met elkaar een hele toffe week is. Je kunt mij altijd wakker maken voor een potje levend stratego. Want je hoeft het toch niet altijd eerlijk te spelen.

JEROEN POSTHUMUS

Geboortedatum: 26-11-1974
Woonplaats: Voorburg
Hobby’s: Naar de bioscoop gaan, hutten bouwen.
Beroep: Ondernemer

Mijn eerste kamp als leiding bij de senioren was in 2012 in Eersel. Ik ga mee omdat een week kamp mij energie geeft voor de rest van het jaar! Het allerleukste op kamp vind ik zingen en corvee. Het meest toffe spel vind ik levend stratego en nachtvoetbal!

ZORA KOPS

Geboortedatum: 31-05-1991
Woonplaats: Voorburg
Hobby’s: Je vindt mij altijd op of rond het water in allerlei sporten, ik ben gek van het strand en een fervent terras ganger
Beroep: Regionaal Verantwoordelijk Jobcoach
De ervaring om een week met je vrienden op kamp te zijn is niet te evenaren aan andere ervaringen. Je hebt een week bomvol toffe spellen,  je leert dat de afwas best leuk kan zijn en de wc schoonmaken wat minder, dat opstaan na een lange nacht (overlopen) moeizaam gaat en bovenal maak je vrienden voor het leven. Even weg van je ouders om te leven in een eigen bubbel. Ik ben helaas nooit mee geweest met het GHZV maar ken de ervaring van een kamp maar al te goed. Wat begon als een grapje met de vraag “Wil je mee als leiding met het GHZV?”  van een van de leiding bleek het uiteindelijk een super goede match en ga ik met veel enthousiasme dit jaar mee aas leiding van de senioren.

JIP POSTHUMUS

Geboortedatum: 29-10-2000
Woonplaats: Voorburg
Hobby’s: Voetballen, sporten en naar het strand gaan
Beroep: Studente Facility Management
Mijn eerste kamp als kind was in 2010 in Oosterhout en mijn eerste kamp als leiding bij de senioren in 2021. Ik ga mee omdat kamp de leukste week van het jaar is en ik hier graag bij ben! Voor een spannend bosspel ben ik altijd in, maar ook een sportief veldspel vind ik erg leuk!

MARTIJN REINKING

Geboortedatum: 10-10-1995
Woonplaats: Utrecht
Hobby’s: Sporten(wielrennen, voetbal, squash), Films kijken, koken
Beroep: Business Consultant
Dit jaar ga ik voor het eerst mee als leiding op het leukste kamp van Nederland. Als kind ben ik ook vele jaren mee geweest. Op mijn eerste kamp kreeg ik een mobieltje mee om te sms’en als mijn broertjes of ik heimwee zouden krijgen, maar de heimwee kwam pas toen ik niet meer mee mocht. Daarom ben ik erg blij dat ik dit jaar weer mee mag naar het GHZV. Het aller-leukste vind ik de spanning tijdens de spooktocht, maar ik kan ook erg uitkijken naar het zingen. Vooral aan het einde van de week, want dan hoort toch niemand meer door alle schorre stemmen of ik vals zing.

THIJS ULTZEN

Geboortedatum: 02-04-1996
Woonplaats: Den Haag
Hobby’s: Voetballen, reizen
Beroep: Student Eventmanagement
Mijn eerste jaar kamp was in Eersel in 2008 als kind. Als kind ben ik 6 keer mee geweest. Oosterhout 2021 is mijn eerste jaar als leiding op kamp.Ik ga met kamp mee, omdat ik te kort als kind ben mee geweest.
Het leukste aan kamp vind ik alle bos spellen. Die waren ook het leukste om te winnen. Daarnaast vind ik de sportdag ook heel leuk!

MARJELLE REIMERS

Geboortedatum: 13-10-1968
Woonplaats: Leidschendam
Hobby’s: Toneel spelen, lezen, stedenreisjes maken, kamp
Beroep: Juridisch medewerker
Mijn eerste kamp was in Lemele in 1982 (als kind) en in Boxtel in 1990 (als leiding) Ik ga mee, omdat er allemaal van die leuke, gezellige mensen (leiding en kinderen) meegaan. Het allerleukste op kamp vind ik………te veel om op te noemen. Het meeste toffe spel vind ik het kastelenspel en het chaosspel. De leukste rol die ik gespeeld heb is als fee in het bos toen ik juniorenleiding was.

BART REINKING

Geboortedatum: 27-11-1989
Woonplaats: Voorburg
Hobby’s: Sport/uitgaan/vakantie
Beroep: Pedagogisch medewerker
Mijn eerste kamp was in 1999 als kind, 2011 als leiding. Sinds 2016 ben ik hoofdleider bij de senioren. Ik ga mee als leiding omdat ik niet meer mee mag als kind, maar er nog veel te veel kamp in mij zit. Het allerleukste op kamp vind ik de spellen ’s avonds in het bos en de spooktocht maar ook naar smokkelspellen en het sporten kijk ik altijd uit.

De keuken

THIJS LANKERS

Geboortedatum: 02-06-1993
Woonplaats: Den Haag
Hobby’s: Voetballen, op stap met vrienden, muziek en architectuuruitjes
Beroep: Student Bouwkunde, TU Delft / assistent architect
Mijn eerste kamp was in Eersel, 2003. Het allerleukste aan kamp vind ik dat er zo’n hechte groep ontstaat! Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt, bij GHZV maak je vrienden die je misschien anders nooit zou maken! Ook ik heb m’n beste vrienden op GHZV ontmoet. Samen stoer doen tijdens de spooktocht, daar hebben we het nog steeds over!

TOM VAN EERDEN

Geboortedatum: 20-06-1993
Woonplaats: Amsterdam
Hobby’s: Voetbal, skiën, wielrennen, feesten met vrienden en de wereld ontdekken
Beroep: Consultant
Sinds mijn eerste kamp als kind in Eersel (2003) ben ik bijna elk jaar mee geweest als junior/senior. Mijn eerste kamp als leiding was in 2020. Eigenlijk ben ik helemaal niet van het koken, maar op kamp is het 1 groot feest met gezellige mensen om je heen. Daardoor is het niet alleen in de keuken altijd een feestje, maar de hele kampweek! De geen dropping vind ik de leukste activiteit. Op avontuur met je vrienden in het donkere bos en altijd lekkere soep als je terugkomt!

FLORIS REINKING

Geboortedatum: 27-12-2000
Woonplaats: Voorburg
Hobby´s: Koken, uit eten en genieten op een terrasje in de zon
Studie: Facility Management
Hoi, ik ben Floris en mijn eerste GHZV-kamp was als junior in Oosterhout in 2009. Vanaf dat moment wist ik al meteen dat ik elk jaar mee wilde gaan door alle gezelligheid. Ik heb in al die jaren veel nieuwe vrienden gemaakt. Nu mag ik als keukenleiding in 2022 mee. Hier heb ik onwijs veel zin in. De leukste onderdelen van het GHZV zijn voor mij de sportdag, de spooktocht en het zingen van liedjes na het eten.

VINCENT NIEUWENHUIS

Geboortedatum: 16-08-1993
Woonplaats: Eindhoven
Hobby’s: Fanatieke skiër, motorrijder, (wereld)reiziger, gevorderd feestbeest, muziekliefhebber en mensenmens
Beroep: Traineeship bij Stedin
Komend jaar zal mijn eerste, en dus mijn instap jaar zijn in het GHZV. Na keer op keer alle te gekke en mooie verhalen gehoord te hebben van vrienden die hier al velen jaren meedraaien, zal ik dit jaar het keukenteam komen versterken. Naast dat ik graag sta te kokkerellen heb ik vroeger zelf mogen genieten van meerdere scouting en zeilkampen. De sfeer was hier altijd top, en ik kijk daarom maar al te graag uit naar dit festijn!

NIENKE VERSTEEG

Geboortedatum: 16-09-2001
Woonplaats: Den Haag
Hobby’s: Skiën, reizen, wielrennen, roeien en speciaalbiertjes uitproberen
Beroep: GGZ-agoog
Mijn allereerste kamp was in 2009 en daarna ben ik ieder jaar totdat ik niet meer mee mocht meegegaan. De afgelopen jaren vond ik het erg moeilijk om te bedenken wat ik nou in de vijfde week van de zomervakantie moest doen. Ik ben blij dat ik daarom vanaf 2023 weer mee mag met het GHZV, dit keer niet als kind, maar als keukenleiding! Het leukste aan het GHZV vind ik de gezelligheid, de hechte vriendschappen, de leuke spellen en a24