De junioren

ESTHER BOOGERT

Geboortedatum: 03-04-1996
Woonplaats: Voorburg
Hobby’s: Korfballen, op vakantie en uiteten gaan
Beroep: Sociotherapeut in de TBS
Mijn eerste kamp was in 2008 in Eersel. Ik ga mee, omdat GHZV het aller gezelligste kamp is, waar je altijd veel vriendschappen aan overhoudt! Als kind keek ik ook altijd al het hele jaar uit naar de kampweek. Het aller leukste op kamp vind ik het gezellig met z’n allen zingen na het eten en de spannende avonden in het bos. Ook de sportdag vind ik altijd heel erg leuk!

MAARTEN HOEK

Geboortedatum: 04-01-1983
Woonplaats: Den Haag
Hobby’s: Sporten, films, gezellig eten & drinken met vrienden
Beroep: Business Analist
Mijn eerste kamp was in 2002 in Loon op Zand. Ik ga mee, omdat kamp superleuk is en het een week lang altijd onwijs gezellig is. Jij gaat toch ook mee??
Het allerleukste op kamp vind ik de spannende avonden in het bos. Levend stratego is m’n favoriete spel. De grappigste rol die ik heb gespeeld is de Russische tovenaar Vladimir Knovpov.

LIEKE HAMELINK

Geboortedatum: 25-01-1998
Woonplaats: Leidschenveen
Hobby’s: Sporten, vakantie en muziek.
Beroep: Verpleegkundige

Ik ging voor het eerst mee op kamp toen ik 7 jaar oud was (2005 in Oosterhout) en heb daarna nooit meer een jaar gemist. In totaal ben ik 11 jaar mee geweest en ik weet nog dat ik het altijd de leukste week van de zomervakantie vond. Ik was daarom ook super blij toen ik werd gevraagd om als juniorenleiding mee te gaan. Wat ik mij nog het beste herinner van GHZV waren de spannende spellen in het bos als het nacht was. Vooral het napraten als we weer veilig in het kamphuis waren vond ik heel gezellig. Ook het zingen/schreeuwen van het Zaltbommel en bananenlied na het eten blijft leuk.

THIJMEN DE RUITER

Geboortedatum: 27-04-1993
Woonplaats: Den Haag
Hobby’s: Voetballen, gamen, netflixen en GHZV
Beroep: Student PABO
Mijn allereerste kamp was in 2000. Ik vond het GHZV toen zo leuk dat ik vervolgens nog 9 jaar ben mee geweest als kind. Langer kan je als deelnemer van het GHZV ook niet mee. Gelukkig werd ik in 2013 weer meegevraagd als leiding bij de senioren! Ik ga mee, omdat het altijd één groot feest is en we met z’n allen de leukste dingen meemaken! Het allerleukste aan kamp vind ik de spooktocht en verplicht overlopen.

EVA LANKERS

Woonplaats: Den Haag
Hobby’s: Koken, reizen, met vrienden afspreken
Beroep: Gezinscoach
Zelf ben ik in Voorburg opgegroeid. Zo ben ik toen ik jong was ook in aanraking gekomen met het GHZV-kamp. Vanaf mijn achtste ben ik mee geweest, negen jaar achter elkaar. Kamp was iets waar ik het hele jaar naar uit kon kijken. Nu ik mee ga als leiding, kan ik hier weer hetzelfde enthousiasme voor voelen als vroeger. Vroeger genoot ik het meest van het zingen na het avondeten. Iedereen doet dan uit volle borst mee. Ook dit jaar als leiding zal ik dat blijven volhouden. Daarnaast vond ik de spooktochten onwijs gaaf, maar toch ook wel erg spannend…

PAULIEN ELFRING

Geboortedatum: –
Woonplaats: –
Hobby’s: skiën, tennis, yoga, koffie drinken & eten met vrienden
Beroep: –
Het GHZV betekent voor mij plezier, gezelligheid en avontuur. Als kind ben ik daarom ook jaren meegegaan met kamp. Ik heb er hele leuke en mooie vriendschappen gesloten. In de zomer vakantie keek ik altijd onwijs uit naar kamp. Lekker een week vol met spelletjes, zingen, en natuurlijk de spooktocht. Pannenkoekenavond vind ik top, lekker zo veel mogelijk pannenkoeken eten (met stroop EN suiker).

FONGER WIERSMA

Geboortedatum: 11-03-1983
Woonplaats: Rijswijk
Hobby’s: Sporten, BBQ en GHZV!
Beroep: Applicatie Specialist
Al sinds 2007 is GHZV een onderdeel van mijn leven. Een week kamp zorgt ervoor dat de kinderen meegenomen worden in spannende verhalen en spellen. Wie zal de oude koning gaan opvolgen, toch niet de slechterik? Gedurende de week geeft het verhaal verrassende wendingen en doet ons elke keer weer verbazen. Ik speel zelf graag bosspelen in het donker waarbij het altijd iets spannender is. De leukste rol die ik heb gespeeld is: Robbert ten Brand, internationaal Kung-Fu specialist.

REINOUT SALVERDA

Geboortedatum: 17-05-1993
Woonplaats: Den Haag
Hobby’s: Voetbal, muziek, toneel spelen
Beroep: Juridisch medewerker

Mijn eerste kamp als kind was Loon op zand in 2002. Ik ben 8 jaar lang mee geweest. Kamp 2015 te Drouwen ga ik voor het eerst mee als leiding.
Het leukste aan kamp vind ik de toneelavond. Daar komen altijd de meest hilarische toneelstukjes uit voort.
Het spookverhaal was altijd erg spannend! Ruud (van de keuken) kon dat erg goed vertellen.