De senioren

KARIN FAHNER

Geboortedatum: 08-03-1986
Woonplaats: Den Haag
Hobby’s: Film kijken, hardlopen, koken, kamp
Beroep: Beleidsmedewerker bij de gemeente
Mijn eerste kamp was in 2006 in Eersel. Ik ga mee, omdat kamp de allerleukste week van het hele jaar is! Het allerleukste op kamp vind ik binnen/buiten/binnen. Het meest toffe spel vind ik Levend kolonisten van Mária en Karin.

PETRA VAN HERK

Geboortedatum: 12-10-1991
Woonplaats: Krimpen aan den IJssel
Hobby’s: Reizen, Drankjes & Dansjes, Turnen
Beroep: Docent L.O.
Mijn eerste kamp als kind was in 2004 en mijn eerste kamp als leiding was in 2013! Ik ga mee omdat het altijd met elkaar een hele toffe week is. Je kunt mij altijd wakker maken voor een potje levend stratego. Want je hoeft het toch niet altijd eerlijk te spelen.

JEROEN POSTHUMUS

Geboortedatum: 26-11-1974
Woonplaats: Voorburg
Hobby’s: Naar de bioscoop gaan, hutten bouwen.
Beroep: Ondernemer

Mijn eerste kamp als leiding bij de senioren was in 2012 in Eersel. Ik ga mee omdat een week kamp mij energie geeft voor de rest van het jaar! Het allerleukste op kamp vind ik zingen en corvee. Het meest toffe spel vind ik levend stratego en nachtvoetbal!

ZORA KOPS

Geboortedatum: 31-05-1991
Woonplaats: Voorburg
Hobby’s: Je vindt mij altijd op of rond het water in allerlei sporten, ik ben gek van het strand en een fervent terras ganger
Beroep: Regionaal Verantwoordelijk Jobcoach
De ervaring om een week met je vrienden op kamp te zijn is niet te evenaren aan andere ervaringen. Je hebt een week bomvol toffe spellen,  je leert dat de afwas best leuk kan zijn en de wc schoonmaken wat minder, dat opstaan na een lange nacht (overlopen) moeizaam gaat en bovenal maak je vrienden voor het leven. Even weg van je ouders om te leven in een eigen bubbel. Ik ben helaas nooit mee geweest met het GHZV maar ken de ervaring van een kamp maar al te goed. Wat begon als een grapje met de vraag “Wil je mee als leiding met het GHZV?”  van een van de leiding bleek het uiteindelijk een super goede match en ga ik met veel enthousiasme dit jaar mee aas leiding van de senioren.

JIP POSTHUMUS

Geboortedatum: 29-10-2000
Woonplaats: Voorburg
Hobby’s: Voetballen, sporten en naar het strand gaan
Beroep: Studente Facility Management
Mijn eerste kamp als kind was in 2010 in Oosterhout en mijn eerste kamp als leiding bij de senioren in 2021. Ik ga mee omdat kamp de leukste week van het jaar is en ik hier graag bij ben! Voor een spannend bosspel ben ik altijd in, maar ook een sportief veldspel vind ik erg leuk!

MARTIJN REINKING

Geboortedatum: 10-10-1995
Woonplaats: Utrecht
Hobby’s: Sporten(wielrennen, voetbal, squash), Films kijken, koken
Beroep: Business Consultant
Dit jaar ga ik voor het eerst mee als leiding op het leukste kamp van Nederland. Als kind ben ik ook vele jaren mee geweest. Op mijn eerste kamp kreeg ik een mobieltje mee om te sms’en als mijn broertjes of ik heimwee zouden krijgen, maar de heimwee kwam pas toen ik niet meer mee mocht. Daarom ben ik erg blij dat ik dit jaar weer mee mag naar het GHZV. Het aller-leukste vind ik de spanning tijdens de spooktocht, maar ik kan ook erg uitkijken naar het zingen. Vooral aan het einde van de week, want dan hoort toch niemand meer door alle schorre stemmen of ik vals zing.

THIJS ULTZEN

Geboortedatum: 02-04-1996
Woonplaats: Den Haag
Hobby’s: Voetballen, reizen
Beroep: Student Eventmanagement
Mijn eerste jaar kamp was in Eersel in 2008 als kind. Als kind ben ik 6 keer mee geweest. Oosterhout 2021 is mijn eerste jaar als leiding op kamp.Ik ga met kamp mee, omdat ik te kort als kind ben mee geweest.
Het leukste aan kamp vind ik alle bos spellen. Die waren ook het leukste om te winnen. Daarnaast vind ik de sportdag ook heel leuk!

MARJELLE REIMERS

Geboortedatum: 13-10-1968
Woonplaats: Leidschendam
Hobby’s: Toneel spelen, lezen, stedenreisjes maken, kamp
Beroep: Juridisch medewerker
Mijn eerste kamp was in Lemele in 1982 (als kind) en in Boxtel in 1990 (als leiding) Ik ga mee, omdat er allemaal van die leuke, gezellige mensen (leiding en kinderen) meegaan. Het allerleukste op kamp vind ik………te veel om op te noemen. Het meeste toffe spel vind ik het kastelenspel en het chaosspel. De leukste rol die ik gespeeld heb is als fee in het bos toen ik juniorenleiding was.

BART REINKING

Geboortedatum: 27-11-1989
Woonplaats: Voorburg
Hobby’s: Voetballen, motorrijden, koken en reizen.
Beroep: Pedagogisch medewerker
.Mijn eerste kamp was in 1999 als kind, 2011 als leiding. Sinds 2016 ben ik hoofdleider bij de senioren. Ik ga mee als leiding omdat ik niet meer mee mag als kind, maar er nog veel te veel kamp in mij zit. Het allerleukste op kamp vind ik de spellen ’s avonds in het bos en de spooktocht maar ook naar smokkelspellen en het sporten kijk ik altijd uit.