De senioren

REINOUT SALVERDA

Geboortedatum: 17-05-1993
Woonplaats: Den Haag
Hobby’s: Voetbal, muziek, toneel spelen
Beroep: Juridisch medewerker
Mijn eerste kamp als kind was Loon op zand in 2002. Ik ben 8 jaar lang mee geweest. Kamp 2015 te Drouwen ga ik voor het eerst mee als leiding.
Het leukste aan kamp vind ik de toneelavond. Daar komen altijd de meest hilarische toneelstukjes uit voort. Het spookverhaal was altijd erg spannend! Ruud (van de keuken) kon dat erg goed vertellen.

KARIN FAHNER

Geboortedatum: 08-03-1986
Woonplaats: Den Haag
Hobby’s: Film kijken, hardlopen, koken, kamp
Beroep: Beleidsmedewerker bij de gemeente
Mijn eerste kamp was in 2006 in Eersel. Ik ga mee, omdat kamp de allerleukste week van het hele jaar is! Het allerleukste op kamp vind ik binnen/buiten/binnen. Het meest toffe spel vind ik Levend kolonisten van Mária en Karin.

PETRA VAN HERK

Geboortedatum: 12-10-1991
Woonplaats: Krimpen aan den IJssel
Hobby’s: Reizen, Drankjes & Dansjes, Turnen
Beroep: Docent L.O.
Mijn eerste kamp als kind was in 2004 en mijn eerste kamp als leiding was in 2013! Ik ga mee omdat het altijd met elkaar een hele toffe week is. Je kunt mij altijd wakker maken voor een potje levend stratego. Want je hoeft het toch niet altijd eerlijk te spelen.

JEROEN POSTHUMUS

Geboortedatum: 26-11-1974
Woonplaats: Voorburg
Hobby’s: Naar de bioscoop gaan, hutten bouwen.
Beroep: Ondernemer

Mijn eerste kamp als leiding bij de senioren was in 2012 in Eersel. Ik ga mee omdat een week kamp mij energie geeft voor de rest van het jaar! Het allerleukste op kamp vind ik zingen en corvee. Het meest toffe spel vind ik levend stratego en nachtvoetbal!

MARJELLE REIMERS

Geboortedatum: 13-10-1968
Woonplaats: Leidschendam
Hobby’s: Toneel spelen, lezen, stedenreisjes maken, kamp
Beroep: Juridisch medewerker
Mijn eerste kamp was in Lemele in 1982 (als kind) en in Boxtel in 1990 (als leiding) Ik ga mee, omdat er allemaal van die leuke, gezellige mensen (leiding en kinderen) meegaan. Het allerleukste op kamp vind ik………te veel om op te noemen. Het meeste toffe spel vind ik het kastelenspel en het chaosspel. De leukste rol die ik gespeeld heb is als fee in het bos toen ik juniorenleiding was.

BART REINKING

Geboortedatum: 27-11-1989
Woonplaats: Voorburg
Hobby’s: Voetballen, motorrijden, koken en reizen.
Beroep: Pedagogisch medewerker
.Mijn eerste kamp was in 1999 als kind, 2011 als leiding. Sinds 2016 ben ik hoofdleider bij de senioren. Ik ga mee als leiding omdat ik niet meer mee mag als kind, maar er nog veel te veel kamp in mij zit. Het allerleukste op kamp vind ik de spellen ’s avonds in het bos en de spooktocht maar ook naar smokkelspellen en het sporten kijk ik altijd uit.